Новото попълнение на Левски Мирослав Антонов не скри вълнението си от трансфера при „сините”. Нападателят се съгласи да даде интервю за Гонг, след като стана ясно, че двата клуба са си стиснали ръцете. До този момент таранът играеше за Спортист Своге.

„Мисля, че всичко е договорено. Моят договор трябва да бъде подписан в следващите дни. Предполагам, че ще бъде за две години и половина”, сподели новият футболист на шампиона Левски.

„Не мога да опиша как се чувствам. Много се надявах този трансфер да се случи. Не знам какво да кажа, искам да вкарвам голове за Левски. Не мога да кажа, че съм бил фен на отбора. Баща ми е левскар и аз, като малък станах такъв”, продължи Миро Антонов.

„Аз не съм водил разговори с хората от Левски. За това помогна г-н Ангел Бончев. Разбира се и мениджърите Емил Данчев и Пепи Миладинов. Сигурен съм в себе си, макар че е нормално и да имам притеснения, заради разликата между Своге и Левски. Много се надявам всичко да бъде наред”, допълни още новият нападател на шампионите от София.

„Познавам се с Виктор Генев, двамата играхме заедно в Монтана. Добър приятел съм с Христо Йовов. Надявам се той да ми подава, за да бележа голове”, каза Антонов.

Той не пропусна да благодари на хората, с които е работил в Спортист Своге до този момент.