Наставникът на Видима Раковски Костадин Ангелов заяви след разгрома с 0:7 от Черно море, че в отбора трябват нови попълнения, които да вдигнат нивото. Той допълни, че въпреки всички тимът му ще продължи да се опитва да играе красив футбол в оставащите мачове от шампионата. Видима се намира на последно място в А група.

 

„Какъв може да ми бъде коментара при такава разгромна загуба. За съжаление първото положение в мача беше в наша полза, но за пореден път не успяхме да отбележим, след това последваха детински грешки от наша страна”, коментира Ангелов.

 

„При 3:0 нямаше как по друг начин да се развие мача. Бяхме дошли тук с мисълта да не допуснем гол, но знаехме, че на нас ние  проблем да бележим. С тези детински грешки обаче нямаме никакъв шанс”, продължи наставникът на Видима Раковски.

 

„Трябва да се вземат спешни мерки. Както казах и миналия път, нашия отбор е съставен от футболисти, които почти не са играли в А група, така че задължително трябват нови попълнения, за да може да се вдигне нивото. До края ще се опитваме да играем красив футбол. Сами виждате до колко се получава”, завърши Ангелов.