Изпълнителният директор на Лудогорец бе много доволен от привличането на Владислав Стоянов, но също така намекна, че клубът ще се раздели с някого от четиримата си вратари. Както е известно, на този пост в Разград играят Урош Голубович, Иван Чворович и Георги Аргилашки.

„Сами разбирате, че няма как да сме с четирима вратари. Ситуацията около трансфера на Владо се разви в последните часове, така че ще отговоря на този въпрос утре. Имаме идея как да постъпим, но предстои да решим“, каза Петричев.

„Буквално преди минути финализирахме трансфера. Днес нещата се развиха светкавично. Изключително сме щастливи, че той се присъединява към нашия отбор точно в този момент.“

„Срокът на договора не е толкова важен. По-важното е, че в лицето на Владо виждаме един млади перспективен състезател. Общо взето Лудогорец винаги при възможност привлича обещаващия млади футболисти. Още повече, че за вратар той е на златна възраст.“

„Докато е отворен трансферния прозорец, е възможно да привлечем и друг футболист. Но смятаме, че разполагаме с един боеспособен състав, който има ресурса и мотивацията да защити титлата. По-важното е, че тези момчета, които искахме да привлечем през зимната пауза, вече са част от тима“, завърши Петричев.

Треньорът на Лудгорец Ивайло Петев пък пожела на новия си играч много сухи мрежи и трофеи с екипа на разградчани. "Радостен съм от факта, че Владо е наш играч. Надявам се да доразвие потенциала, с който разполага. Надявам се той да помогне доста на нашия отбор за напред, но това до голяма степен зависи от него. Пожелавам му сухи мрежи и много трофеи", каза Петев.