Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков заяви след класическата победа с 3:0 срещу Локомотив Мездра, че е очаквал по-сериозна съпротива от съперника.

„Победихме сравнително лесно отбора на Локомотив Мездра. Очаквахме по-сериозна съпротива от отбора на гостите. Имаше старание от всички футболисти и съм доволен”, сподели Червенков.

„Те се постараха да играят добър футбол. Не този, който аз искам, но като за начало съм доволен. Ние имаме самочувствие и сме уверени. Знаем какво можем и ако играем по-динамично проблемите ще бъдат в другите отбори”, добави наставникът на ловчанлии.

„Създадохме много положения, но не успяхме да реализиране. Ако Ивелин Попов бе вкарал своите положения резултатът сигурно щеше да бъде петцифрен, но днес нямаше късмет”, заяви старши треньорът на Литекс.

„Трябва да избера само 11 футболисти, а много заслужават да играят в титулярния състав. Аз искам да видя един по-силен Литекс. Мисля, че във всеки един двубой ще набираме скорост и добрите игри могат да ни задържат на първото място”, каза още Ангел Червенков.