Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков заяви след победата срещу Сливен, че все още има въпросителни около стартовия състав за мача с черногорския Рудар от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Изключително съм доволен от контролата. Тя премина в много коректен дух. Видях много хубави неща в играта на моя отбор, но и детайли, върху които трябва да поработим и да изчистим”, сподели наставникът.

„Пропускането на голови положения е едно от тях. Ние по принцип си пропускаме голове. Оптимист съм за мача с Рудар. Запознахме се добре с играта на черногорците и трябва да бъдем максимално концентрирани в мачовете с тях. Имам още малко въпросителни свързани с титулярния състав за мача във вторник”, добави специалистът.

„Новият стадион на Литекс е едно изключително съоръжение, което ще помогне да има още по-добър контакт между фенове и играчи. Дока е на облекчен режим и получи почивка от мен за мача днес, но от утре ще тренира наравно с всички останали. Проблемът с Джемал Берберович е в бившия му клуб Денизли и се надявам той да бъде изчистен, колкото се може по-бързо”, каза още Ангел Червенков.