Изцяло на двустранна игра заложи наставникът на Литекс Ангел Червенков на второто за деня занимание на „оранжевите” в Белек. То продължи точно 60 минути и бе на централния терен на спортната база на хотел „Риксос”. Тренировката премина под постоянен дъжд, но заради безупречния терен заниманието протече по план.

Двустранната игра бе на цял терен като единият отбор бе този, който започна контролата с румънския Тимишоара в събота завършила 1:1. От другата страна бяха футболистите, които са играли по-малко до този момент в контролите. Самата игра завърши 1:1, като головете вкараха тараните на двата отбора Светльо Тодоров и Вилфред Нифлор.

Наставникът на ловчанлии Ангел Червенков можеше да разчита на всички свои футболисти с изключение на контузения Георги Миланов. Талантливия младок навъртя няколко обиколки около терена преди тренировката и след това се прибра в хотела.

Мачът с лидера в чешкото първенство Теплице е утре от 17.30 часа. Това е третата контрола за ловчанлии на турска земя. Дотук Литекс падна от Партизан с 2:3 и завърши 1:1 с Тимишоара. Последната проверка на „оранжевите” е в събота, 13-февруари срещу сръбския гранд Цървена звезда.