„Новините около клуба са розови”, заяви президентът на Литекс Ангел Бончев минути преди тимът му да отлети за Дубай. Ловчанлии ще бъдат две седмици в емирството, където ще бъде първият им зимен подготвителен лагер. „На нашите играчи всичко им е наред. Всички са доволни. Единственото, което трябва, е да заиграят малко по-добре”, добави босът.

„В Литекс винаги ще има приходящи и изходящи футболисти. Движението ражда прогрес. Не е изключено в Дубай да пристигне някой нов играч”, разкри президентът на „оранжевите”. Той сподели, че капитанът на тима Роберт Попов е останал в България, тъй като се очаква в скоро време да бъде трансфериран. „Ако нещо се обърка, Роберт ще дойде в Дубай. Сега е тук защото няма смисъл да го разхождаме напред-назад”, заяви шефът на Литекс.

„Ивелин Попов изкара проби в английски клуб през зимната пауза, но условията не ни удовлетворяваха. Клубът обаче ще запазя в тайна”, добави Ангел Бончев.

„Очакванията са отборът да се подготви добре и да се представим по-силно от това, което показахме през есента. Да си добър в подготовката не означава, че непременно след това ще бъдеш добър в официалните мачове. Нека да се подготвят, както намерят за добре. Важен е крайният резултат”, каза още Бончев.