Треньорите на Славия Альоша Андонов и на Спартак Варна Неделчо Матушев дадоха изявления след равенството 1:1 на отборите си. И двамата заявиха, че техните отбори са били по-добри през първото полувреме.

Альоша Андонов:

„Направихме хикс, животът продължава. Първото полувреме мисля, че владеехме инициативата. Един далечен удар хвана неподготвен нашия вратар. През по-голямата част от първите 45 минути диктувахме събитията. Три точки са и срещу Спартак и срещу ЦСКА. Трябва да приемаме по-реално нещата. Не искам една седмица да вдигаме дадени отбори и треньори във въздуха, следващата да ги правим за некадърници.”


Неделчо Матушев:

„Стана един двуостър мач, особено през второто полувреме.Смятам, че първото полувреме нашия отбор стоеше по-добре на терена и закономерно поведохме в резултата. Жалко, че положенията, които имахме през второто полувреме не можахме да ги оползотворим за да спечелим днес 3 точки.Аз и преди казах, че навсякъде където отиваме, отиваме за да играем за победа, момчетата трябва да повярват, че имат сили и възможности и да се надяваме, че завбъдеще Спартак ще върви напред.”