Седя си в Дарик и пиша коментар за трансферните саги на Еньо Кръстовчев и Валери Божинов и не подозирам, че някъде в Интернет пространството Станислав Ангелов ме гледа, позирайки с екипа на Енерги Котбус.

Няма трансферна сага, има трансферен удар. Светкавичен. Толкова бърз, че май в Левски никой не разбра.

Правя интервю с Константин Баждеков. Говорим си сладко, но нито дума за Пелето. Аз ли не питам, той ли не знае...

Мой колега говори с Наско Сираков и в сайта се появява: „Няма да продаваме нито един наш футболист, при каквато и да е оферта, докато не дойдат чаканите нови попълнения в Левски”. Ние ли не питаме, той ли не знае...

Станимир Стоилов обяви преди време, че Телкийски и Ангелов не се продават. И Станислав май се продаде сам. Предполагам че, Пелето се е обадил на треньора и свенливо му е измрънкал: „ Не ти казах, защото ме беше страх, че няма да ми разрешиш да играя в чужбина”. Не е сериозно Стоилов да не е знаел, но е възможно, след като каза, че от Гонг е научил.

Къде в цялата схема е собственика Тодор Батков? Айде, стига, бе ! И той не е знаел. Не вярвам.

Представям си мой колега, от вестника на адвоката, който го пита „Шефе, нещо ново на трансферния фронт? А той му отговаря-„ Няма нищо”. И след малко колегата гледа сайта на Енерги. Как ли би се чувствал предполагаемия колега? Ами как се чувства Батков, ако наистина не е знаел?

Има ли някой в Левски, който да знае какво става? И да отговаря на многото въпроси, възникнали след бягството, ако е такова, на Станислав Ангелов.

Като „Ало, Левски, има ли пилот в самолета, или клуба е на автопилот?” Кой ще е следващият беглец – Георги Петков, Димитър Телкийски, или ....? Да не би новите играчи вече да са уредени и затова Левски се освобождава от старите?

Има и още много въпроси които чакат своя отговор.

Както се казва: „Това не е краят...”