Топ изпълнителката Алисия, половинка на българския национал – Валери Божинов, ще вземе участие в голям концерт под надслов Жените на Стара Загора в подкрепа на футболен клуб Берое. Изявата е благотворителна и целта е спасяването на клуба от моментното му финансово затруднение, съобщи Signal.bg.

Както Gong.bg вече съобщи, инициаторки на концерта са три старозагорки: Милена Колева - съдия в Районен Съд Стара Загора, Мария Нейкова - областен управител на Стара Загора от 2001 г. до 2009 г. и Красимира Чахова - сребърен медалист от Олимпиадата за ветерани в Сидни.

Билетите са на цена 10 лв., като всички приходи отиват за ПФК Берое. Ще се продават в Стара Загора на всички каси на Булсатком, във фитнес зала “Библиотеката”, ресторант “Сан Суси”, ресторант “Фанси”, на пункт пред община Стара Загора.

„Не се замислих, когато ми предложиха, а приех веднага. Това е инициатива, която винаги бих подкрепила с желание. Поздравявам и инициаторките за активната им гражданска позиция”, сподели изпълнителката на “Ще ти дам”.

В концерта ще вземат участие без хонорар още детска вокална група Ян Бибиян, Миро, Теодор Койчинов, Анелия, Стефан Вълдобрев, Веселин Маринов, а водещ ще е Станимир Гъмов.

Всички, които са съпричастни на каузата и желаят да подпомогнат ПФК Берое, са добре дошли на стадион “Берое” в гр. Стара Загора на 21 ноември /събота/ от 18,00 ч.