Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов за пръв път публично обвини бившия наставник на клуба Пламен Марков в некоректност.

„Марков трябва да е гузен пред нас, пред ЦСКА. При неговото освобождаване му изплатихме три заплати в размер на 92000 лева, но той продължава да настоява за всичките си 20 заплати от рамките на договора му. Това е юридически неиздържано и аз няма как да го оправдая пред нашите одитори. Това е некоректно. На Пламен Марков ЦСКА не дължим вече абсолютно нищо”, каза шефът на ЦСКА.

Томов говори и за зимната селекция, като каза, че се изпълняват всички желания на Стойчо Младенов и се надява да има положителен край и привличането на Иван Стефанович от ОФК Белград.

„Ако продадем Чиликов ще купим съответния нападател. Бразилецът, който пък трябва да дойде на проби е невероятен талант.”

Александър Томов не пропусна да заяде "вечния съперник", като заяви, че в ЦСКА продават на западни клубове своите играчи на по-високи цени в пъти спрямо Левски.

Шефът на ЦСКА изрази и своето задоволство от привличането на Емил Гъргоров, на когото връчи фланелката с номер 11, с която Бадема ще играе през новия полусезон. Преди това на специално насрочената за случая пресконференция, закъсняла поради повреда във водопровода на ст. „Българска армия”, Томов връчи на Велизар Димитров фланелка с надпис „Най-добър играч на ЦСКА за 2007 година”.

„Относно това, че Здравко Лазаров не е в ЦСКА, той предпочете парите пред престижа”. Така Томов обясни невъзможността на ЦСКА да се бори с примамливите руски пари и подчерта, че при „червените” има принципи, които той е бил длъжен да спазва и не е нарушил с Лазаров.