В Черно море няма кадрови проблеми за предстоящото домакинство в събота на Тича срещу Марек. Всички са здрави и на линия за двубоя.Наставникът Александър Станков ще определи групата за мача утре.

"Аз съм много критичен човек. Това ми помага да развивам и отбора и самия себе си. Това, че сме имали в някои мачове 4-5 ситуации за гол, не означава,че сме надиграли тотално съперника и е трябвало да бием с 4-5 гола. Ще продължа да бъда критичен, докато не видя нещата такива, каквито аз ги искам. Затова изявлението ми след загубата в мача с Ботев бе, че не играхме добре, най-вече през второто полувреме”, с тези думи започна редовната пресконференция на старши треньора на Черно море Александър Станков. Поводът за пресконференцията бе предстоящото домакинство срещу Марек.

"Много добре знаем, че ни предстои сериозен двубой. Победата е важна за нас, за да добием и по-голямо самочувствие и за една добра атмосфера в отбора пред собствена публика. Добрите впечатления след първите 2 мача се поразвалиха след загубата в Пловдив. Ако покажем това, което можем, трябва да се поздравим с успех. Нужни са ни точки и добра игра. Готвим се старателно за този мач. Ще покажемедно добро лице”, каза Станков.

Той не скри, че може да има някои промени в състава.

"Възможно е да има такива. Във всеки мач трябва да се подхожда с респект. Гледах мача на Марек с Лудогорец и предстоящият ни съперник стоя доста добре в този двубой. Очаквам Марек да играят по-затворено. Имаме виждане и стратегия за мача в събота. Още от началото на мача ще играем атакуващ футбол, който да ни донесе победата”, допълни Станков.

"Бакари все още не е в оптимално състояние, но той ще навакса. Що се касае до картоните, които получава, той вече е санкциониран от моя страна за жълтия картон за реплика в мача срещу Ботев. Имаме си вътрешен правилник и компромиси няма да има”, завърши треньорът.