Играчът на мача Алекс Колев заяви след успеха на неговия Ботев над Пирин с 1:0 в мача от 4-я кръг на А група, че неговият тим игра не е като тази на голямата звезда на Барселона Лионел Меси. Той заяви, че срещата с „орлетата“ е била най-тежката до този момент в кариерата му.

„Искам да благодаря на всички гласували за мен. Искам да благидаря на отбора, за това удържахме успеха. Най- съм щастлив от победата, няма значение кой вкарва. Благодаря на феновете на Пирин, които ме поздравиха. Тренирам и работя здраво“, започна Колев.

„Всички момчетата стояха добре на терена, започнахме добре в началото, след изгонването на Филип Филипов трябваше да се браним много. Това ми е най-тежкият мач в кариерата ми – като гонене борба. Не съм Лео Меси – моят тип игра е да гардирам топката и да опитам да вкарам“.

Колев стана стана Играч и на дербито между Ботев и Локо Пд, на въпрос какво прави с бутилките, които получава като награда, Колев каза: „Не пия алкохол, събирам си бутилките. Надявам се още много да спечеля.“