Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич и мениджърът Красимир Балъков представиха официално последните три нови попълнения от лятната селекция на клуба.

И тримата са нападатели. Германецът Матиас Мориц /22 г./ е продукт на школата на „Щутгарт”. Носил е екипите на Щутгартер Кикерс и Кикерс /Офенбах/. Макар че се присъедини към отбора по време на лагера в Лангенфелд, той се изяви като голмайстор номер едно в летните контроли с 6 точни попадения.

Мартин Тошев /19 г/ беше привлечен от ЦСКА, а Георги Чиликов /30 г./се завърна в родния Бургас след близо 10 г. И тримата нови заявиха, че не се плашат от сериозната конкуренция в атаката на тима и че ще дадат максимума от себе си да се наложат като титуляри и да помогнат на Черноморец да побеждава.

„Привлякохме двама млади и един опитен играч, който ще им помага да се интегрират към тима с опита си”, заяви Бобич. „И тримата нови футболисти са гладни за изява. Напред сега имаме доста добри изпълнители. Надявам се с тях да вкарваме повече голове”, допълни Балъков.