Старши треньорът на Калиакра Каварна Адалберт Зафиров заяви след загубата от Локомотив Пловдив с 0:2. че изобщо не обмисля да подава оставка.

„Една не добре проведена среща от наша страна. Очаквах да играем по друг начин. Мислех, че ще стоим по-добре на терена. До 35 минута стояхме прилично на терена, без грешки”, коментира старши треньорът на Калиакра.

„След грешка в нашата отбрана в 35-та минута получихме гол, след който рухнахме. В следващата ситуация не мога да си обясня как може централният нападател да бъде оставен сам и необезпокояван. Опитах през второто полувреме да променя тактиката с втори нападател и да се настаним в половината на Локомотив, но не успяхме и съвсем закономерно загубихме срещата. Изобщо не ми е минавало през главата, че може да започнем с четири загуби. През първите три кръга играхме добре, но не успяхме да спечелим никъде точка”, добави наставникът на каварненци.

„Допускаме грешки в защита, които трябва да изчистим. Това са ни възможностите. Трябва да подобрим играта във фаза атака. Допуснахме пет гола единствено от наши грешки. Напрежение няма да има. Ние ще излезем да победим. Мачът срещу Берое е важен за нас и задължително трябва да победим. Отборът на Берое не е това, което беше през миналата година. Ще излезем на 100% готови, за да победим. Много рано е да говорим за оставка. Ситуацията наистина е тежка, но е твърде рано и не може да ми минава през главата, за да си подам оставката”, каза още Адалберт Зафиров.