Главният мениджър на ЦСКА Адалберт Зафиров заяви, че иска „армейците” да играят със стила на Манчестър Юнайтед.

„Това обаче е много трудно, тъй като този стил се изгражда с години и с гръбнак от седем-осем футболисти, а не всеки полусезон да идват и да си отиват по десет човека”, каза Зафиров.

Бившият защитник за пореден път заяви, че той работи с отбора и той взима решенията.

„Димитър Пенев само поглежда какво съм свършил и си казва мнението. Досега не сме имали различния с него. Работим заедно и не се притеснявам затова кой ще обере лаврите или негативите. Обстановката в съблекалнята в момента е прекрасна.”

Зафиров призна, че все още не е говорил с шефовете на клуба за своето бъдеще. Той взе отношение и по работата на румънеца Йоан Андоне: „Явно Андоне не знаеше с какво се заема. Имаше финансови проблеми, които той не успя да реши, като забавяне на заплатите. Освен това отчитам и грешки в подготовката, когато не успяхме да изиграем два поредни мача с един и същ състав заради много футболисти. Ако тогава аз взимах решенията, може би щях да задържа двама-трима от тези, които бяха освободени, но не искам сега да се връщам назад.”

Главният мениджър на „червените” не пожела да вземе отношение по дискутираната тема за нов спортен директор на ЦСКА.

„Сега нямаме такъв и нещата вървят в положителна насока. Не мисля, че има толкова огромна необходимост от такъв човек в момента. Може би трябва да има такава фигура, но тя да е силна и да обира негативите, които в момента се трупат на треньорите”, каза още Адалберт Зафиров.