Вратарят на Пирин Гоце Делчев Абди Абдиков направи няколко невероятни спасявания по време на мача с Левски, но видимо бе недоволен от загубата на тима му с 1:4. Той сподели,че отборът е пътувал за София в деня на мача, за това как играчите са различно настроени за даден двубой и каза още, че не мисли за трансфер след слабите игри на Пирин.

„Не можахме да влезем бързо в мача, сподели Абди. Левски игра много агресивно.Ние влязохме в мача по- тромави, не знам дали е от пътя. По- бавно се подсигурявахме и оттам ни дойдоха проблемите.Да пътувахме в деня на мача, но мисля,че това не трябва да е голяма причина. Срещу Левски трябва да сме малко по- мотивирани. Левски позволяват да се играе футбол и трябваше да излезем с по- голямо желание независимо,че пътувахме в деня на мача.Срещу Ботев излязохме мобилизирани още от първата минута, а тук на Герена не се получи.”

Абди счита,че всеки играч индивидуално се подготвя психически за даден мач и затова въпреки неговите спасявания не се е стигнало до по- добър резултат.

„Не е тайна, че нашият отбор няма толкова опит, заяви Абдиков. За мен това е основната причина,че не влизаме във всеки един мач на 100 процента. Малко все едно като дойдем тук гледаме мача да мине ей така. Всеки човек лично се концентрира. С тези слаби резултати не мисля за други отбори и трансфер. Трябват ни мачове като с Ботев. Хвърлихме се. Трябват ни такива мачове за да изпъкнем. С тези слаби мачове трудно ще играем добър футбол.”