От БФС все пак проявиха благоразумие и натиснати от медии и полиция, разминаха неделните мачове на грандовете Левски и ЦСКА с 1 час. Разбира се, с това безумията в програмата за първенството съвсем не свършват. Някой впрочем сетил ли се е, че вечното дерби Левски – ЦСКА е насрочено за събота, 7 април, от 18 ч. и ще приключи няколко часа преди да настъпи Великден? Какво от това ли? Ами питайте полицията дали е съгласна да охранява 20 000 екзалтирани фенове на двата непримирими съперника, които ще се смесят с кротките богомолци в светия час. Много се съмнявам.

Освен това, кому хрумна да насрочи всички останали срещи, без една, от 21-вия кръг само с час по-рано от ЦСКА – Левски и така вторите полувремена да вървят на гърба на най-големия сблъсък в България. Голям проблем ли щеше да бъде другите двубои да стартират от 16 ч., примерно, за да могат хората хем да видят своите любимци на стадиона, хем да гледат дербито.

Така че, не чакайте постоянно да ви подканяме и подсещаме, а размърдайте малко сивото си вещество. Какъв е проблемът „сини” и „червени” да играят в петък от 18? Или пък в неделя? Не ми казвайте, че в сряда имат мачове за купата, не е сериозно…А и националната телевизия, която ще предава мача, би могла веднъж да се съобрази с останалите, а не както винаги, ние с нея.