Главният мениджър на Локомотив Сф Дончо Донев коментира пред Гонг неясната и тежка ситуация около клуба, който е изправен на ръба на оцеляването.

„Според мен, крайният срок, в който трябва да стане ясна съдбата на клуба, е 9 януари 2012 година. За тогава е насрочено Общото събрание на Локомотив София. Не казвам обаче, че и по-рано това не може да стане ясно. Дали ще разберем на 16 декември, до Нова година или малко след това, какво се случва с Локомотив, знае единствено Николай Гигов. На нас той не ни е казал нито да, нито не”, сподели Донев.

„На този етап, каквото и да говорим ние, е без значение. Нови футболисти, селекция, лагери, контроли – всичко това са само намерения и нищо повече. Каквото и да се пише по тези въпроси, в този момент няма тежест. Въпросът с оцеляването на Локомотив е на дневен ред. Всичко останало може да се подреди, дори и ако започнем да работим след 9 януари, стига генералният въпрос да е решен положително за нас. Повтарям, за мен това е последният срок, но може да стане ясно и по-рано”, заяви Донев.