Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски ще има тежката задача с определянето на групата за домакинството срещу Калиакра в неделя. За първи път от дълго време насам Йовановски няма да се чуди до последно дали ще може да напълни списъка от 18 футболисти. В момента с отбора тренират точно 27 играчи, които са на линия за двубоя в неделя. Така 9 от тях няма да попаднат в групата за предстоящия мач.

Единствените играчи, които няма да бъдат на разположение на Гьоре Йовановски са Костадин Стоянов, Томи Костадинов, Апостол Попов и Иван Караджов. Това са последните четирима футболисти, които се очаква да се възстановят. Първите трима са с травми, докато Караджов е в почивка заради автомобилната катастрофа, която претърпя миналата събота.

Костадин Стоянов вече тренира с отбора, но не на пълни обороти. Той само провежда загрявка с отбора и след това се готви по самостоятелна програма. Апостол Попов провежда по-сериозни занимания, но заради операцията след извадено рамо все още няма да се залага на него. Томи Костадинов пък е само на фитнес занимания. Той получи травма по време на контролата със Спортист Своге и все още не може да се оправи.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg