Вчера, по време на футболната среща Ботев Пд – Левски, освен горещите страсти на терена, имаше такива и извън него. Двадесетгодишната Кети Стоева беше избрала нетрадиционен начин да изрази желанието си за участие в най-мащабното приключенско риалити в България – Къртицата, информират организаторите.

„Въоръжена“ с транспарант, студентката от Националната художествена академия, беше решила да се съблече, надявайки се така да впечатли продуцентите на предаването. „Знам, че изпуснах кастингите, но по времето, в което се провеждаха, не бях в България и нямаше как да се явя на тях. Освен това, съм голяма фенка на Гибона. След като разбрах, че и той ще участва, вече бях сигурна, че не може предаването да мине без мен“, разказва младата дама.

За жалост, на близо 20 000 хиляди фена на терена и милионите пред екраните, Кети не успя да свали дрехите си пред трибуните. „Когато тръгнах да се събличам, един полицай ме спря и ме предупреди, че ще ме арестуват за неприлично поведение и ще прекарам 24 часа в ареста“, сподели студентката.

Все още не е ясно, дали организаторите са се впечатлили от желанието на момичето, както и дали ще й позволят да се включи в него.

20-годишна фенка на Божидар Искренов се съблече, за да влезе в тв шоу