19-годишната Десислава Ананиева е Мис Берое фенка 2010. Това отреди вота на привържениците на Берое, който се проведе от 1 до 7 март в сайта Beroe Online и в най-голямата интернет социална мрежа Facebook.

Участвалата за трета поредна година в конкурса Ананиева събра 1219 точки (1142 от гласуването в сайта и 77 от гласуването във Фейсбук) и с 300 точки пред втората в класирането успя да грабне убедително титлата.

В допитването в сайта валидни бяха гласовете на 243 участници, които подредиха своите фаворитки от първо до шесто място и така дадоха 6 точки за поставената от тях на първо място, 5 за втората и т.н. След това те трябваше да потвърдят гласа си с линк, който получиха по електронната поща. Платформата Фейсбук пък допринесе с 232 точки към класирането.

В класацията имаше множество невалидни гласове и очевидни опити за фалшификация от някои участнички. Доказано фалшиви и невалидни гласове не бяха зачитани. Не са зачетени и непотвърдените чрез линка в електронната поща гласове.



Така победителка в третото издание на конкурса, който се организира от Beroe Online с медийното партньорство на ТВ Стара Загора и в-к „Новината” стана Десислава Ананиева. Победителката ще получи за награда професионална фотосесия, както и ще може да покани любим човек на безплатна вечеря в „Green Bistro”.

Десислава Ананиева е родена на 24 ноември 1990 г. Тя се запалва по „зелената магия” преди 4 години. От тогава за сега не е пропускала домакинство на Берое, била е и на всички контроли. Не остана незабелязана и на мача на дублиращия отбор на Берое миналата седмица срещу Локомотив София, където присъства с любимото си куче Кари, което е порода сибирско хъски. Любим футболист на Десислава от сегашната селекция е вратарят Боян Пейков, който не я разочарова в мача срещу ЦСКА.

Победителката в конкурса ще бъде специален гост на предаването „Цветни срещи” на ТВ Стара Загора утре. Там тя ще получи и наградите си.

Всички престрашили се да се включат в конкурса привърженички на Берое ще получат утешителна награда - по една беройска плажна кърпа, за да са готови за горещите летни месеци и да бъдат с Берое дори на плажа. До дни представители на Beroe Online ще се свържат с всяка от участничките, за да се уточни как те да получат наградите си.