Елена Иванова учи във френска паралелка в Езиковата гимназия в Разград. Висока е 177 см, тежи 52 кг., не спортува, освен фитнес от време на време. Казва, че е фен на разградския отбор, но досега го е гледала само по телевизията, защото имала да учи през уикенда. Елена обещава обаче с лентата „Мис Лудогорец” вече да е първа на „Лудогорец Арена” при домакинските мачове на отбора, да стане негов талисман. Любимите й футболисти са: Емил Гъргоров, Шоко и Михаил Александров. Иска да учи туризъм и смята, че проектът „Лудогорец” помага и за привличането на туристи в Разград.

16-годишната блондинка бе избрана за Мис Лудогорец 2011

Две тъмнокоси момичета са първа и втора подгласничка на Елена, това са Моника Симеонова и Мелиса Арон.

Общо 14 красавици на възраст от 15 до 25 години от Разград и съседни градове участваха в първото издание на конкурса „Мис Лудогорец”, организиран от фен клуба на отбора. Те дефилираха в спортни екипи, по бански и в официални облекла.

Най-красивите избра жури в състав: президентът на „Визаж” Евгения Калканджиева, топ моделът и актриса Ирена Милянкова, собственичката на салон дза красота „Шик шок” Елена Георгиева, изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, футболистът от разградския тим Гийерме де Соуса – Шоко и председателят на фен клуба Владимир Георгиев.

Сред публиката бяха всички футболисти на Лудогорец, както и треньорското ръководство.

16-годишната блондинка бе избрана за Мис Лудогорец 2011