150 деца от Разград се включиха във второто издание на конкурса за рисунка на асфалт на тема „Лудогорец и аз”. Проявата първоначално бе насрочена на Деня на детето, но дъждовете я отложиха за днес.

Децата – на възраст от 5 до 15 години – имаха по 30 минути да претворят с тебешири върху асфалта любовта си към трикратния български шампион. Сюжетите на творбите бяха свързани най-често с купите, спечелени от Лудогорец”и с емблемата на клуба.

Тазгодишните купи – на шампион и на носител на Купата на България – бяха поставени до терена на „Лудогорец Арена” и малки и големи имаха възможност да се снимат с тях.

Докато журито в състав – художникът Петко Антонов, шефът на ДЮШ Яков Папарков и Искра Стоянова от дамския фенклуб „Green Ladies”-избираше най-хубавите рисунки, малките творци хапнаха от огромна торта също със символите на Лудогорец. Сладкото изкушение с размери 1 на 0,5 м. бе подарък от фирма „Лазаров”. За всеки художник имаше и по един бял или зелен балон с емблемата на футболния клуб.

Във всяка възрастова група бяха връчени по три награди от Лудогорец, Федерацията на жените и от Центъра за работа с деца, дамският фен клуб също връчи една награда.