Левски постигна рекордна победа в историята си като буквално отнесе гостуващия на „Васил Левски” отбор на Черноморец Бургас-София. Навръх националният празник на България „сините” решиха да не щадят недоразумението в А група.

Момчетата на Мъри Стоилов вкарваха през цялото време като първото попадение падна още в 5-та минута и бе дело на Миро Иванов. До края на първата част се разписаха още Сърмов, Домовчийски и Телкийски. Футболистите на Левски, които играха с ленти на ръцете „Не сте сами”, продължиха головата фиеста и през второто полувреме като смените направени от Стоилов, се развихриха и показаха, че „план 2007” е една от най-добрите идеи в историята на „сините”. Веднага след подновяването на играта Лусио Вагнер отбеляза един от малкото си голове със синята фланелка след красив шут от малък ъгъл. Последваха нови две попадения дело на Домовчийски и Ники Димитров. След това дойде времето на Милан Коприваров, който за нула време заби две попадения в мрежата на Ахмед Белбер. В 88-та минута Валери Домовчийски реши да оформи хеттрика и вкара последното попадение от рубриката „гол след гол”.

Левски показа резултатна игра и освен, че с лекота победи недоразумението на Дражев, зарадва 10 000 привърженици по трибуните с красиви голове. Ивайло Дражев се изниза още при седмото попадение за „сините” и това предизвика гнева на феновете, които скандираха „Дражев не те ли е срам”. От гостите се отличи Долмов, който в малкото моменти, в които топката не беше притежание на домакините, показа желание за игра и опити за импровизация. В последните секунди и Белбер загатна защо е на вратата след като спаси сигурен 11-ти гол в мрежата си.

Беше ясно, че този мач няма да е труден за Левски, но едва ли някой е очаквал двуцифрената победа. Какво прави Дражев в българският футбол е въпроса, който трябва да бъде зададен, защото последните виновници за това, което се случи днес, а и в останалите 15 мача на Черноморец, са футболистите на тима.

След изразителната победа Левски е на първо място с 42 точки, а Черноморец е последен с -2.