Треньорът на баскетболния Балкан Александър Тодоров заяви, че все още серията от полуфиналите на НБЛ с Левски не е решена.

„Може би най-сладка титлата с МЗТ, защото беше първа титла след 20 години. Да, атмосферата беше уникална. Тук има още хора, които искам да ги поканя да идват на следващите мачове, защото точно такава подкрепа ни трябва. Имахме уникална подкрепа и искам да благодаря на феновете“, заяви Ацо Тодоров след втората победа над Левски в полуфиналите.

„Нищо не е решено. През миналата година падахме 0:2. Казах на момчетата, че ако искаме да идем там, където мислим, че ни е мястото, това минава през победа в София. Мястото ни е да бием всеки следващ мач. Тази сутрин си обещах на себе си, че ако днес спечелим ще даря 1000 евро на сметката на Васил Бамбурски за неговото лечение“, коментира още Тодоров и добави:

„Не мога да коментирам играта на Левски, а нашата. Имаме 23 асистенции и във всеки такъв мач имаме голям шанс за победа. Това, което ни даде възможност за победата е отборната игра.“