„Реално победа или загуба нямаше да промени нещата. Беше хубаво да спечелим, особено като контролирахме доста играта през второто полувреме”, коментира старши треньорът на Балкан Александър Тодоров след поражението с 94:98 точки от Левски в Балканската лига.

„Видяхме две различни полувремена. През първото те имаха предимство, заради тяхната добра стрелба за три точки, а през второто беше обратното. Два изпуснати наказателни удара и борба в нападение, решиха мача. Това е баскетболът. Когато наблягаш на стрелбата, не винаги се получава. Днес го нямаше Ноа Далман, който може да промени малко ритъма на игра”, заяви още Ацо Тодоров.

„Дано Ноа успее да се възстанови от вируса за събота, когато е следващата ни тренировка и за мача с Рилски спортист. Основното трио успяхме да го съхраним. Проблемът е с останалите играчи, които изразходиха повече от това, което желаехме като енергия и сили. В събота ще разгледаме играта на Рилски спортист и в неделя излизаме за победа, защото това е ключов мач. Те винаги са пределно мотивирани срещу Балкан и Ацо Тодоров”, завърши треньорът на баскетболния Балкан след срещата в зала „Универсиада”.