„Контузията ми отмина. Нямах много време за подготовка преди мача със Спортист Своге. До събота ще имам време да тренирам и да съм във форма за мача. Най-важното е, че кракът не ме боли и тренирам наравно с други момчета от отбора”, сподели националът на Македония.

„Нещата се успокоиха след победата над Своге. Време е нещата да тръгнат на горе и да продължим с победи. В момента не мислим за трансфери, а всички искаме да излезем от тази криза. Искам да остана в Левски, ако има добра оферта за клуба и за мен, може да говорим”, продължи Дарко Тасевски.

„Мисля, че до събота ще съм готов за цял мач. Има достатъчно време да тренирам с отбора”, отсече още халфът на Левски София.

„Разбира се, че сега с Гонзо е различно. Едно е да сме колеги, друго е той да бъде шеф и треньор. Такава е нашата професия. Сега задачата ни е да го слушаме и да изпълняваме неговите оказания”, сподели Тасевски.

„Ако сменим схемата и се наложи да играя на друг пост, няма да има никакви проблеми. Ще се опитам да дам максимума, там където ме слага треньора. Друг въпрос е, дали ще се справя добре. Треньорът ще прецени дали ставам, или не”, категоричен бе Тасевски, който сподели, че е готов да играе и като дефанзивен халф.

„Надявам се всички атакуващи футболисти в Левски, най-после да се отпушим. Ние се стремим да не гледаме, какво правят съперниците ни. Точковата разлика е голяма и като разбрахме, че ЦСКА губи се зарадвахме. Трябва да направим победна серия, мисля че може да наваксаме изоставането”, завърши полузащитникът на „сините” от „Герена”, който обърна внимание на медиите минути преди първата тренировка на тима за седмицата.