Един от най-опитните футболисти на Левски Елин Топузаков обясни, че мачът за Суперкупата е бил надлъгване между двата отбора, който „сините” са спечелили, защото са запазили концентрация.

Защитникът обаче призна, че не се радва особено, тъй като след няколко дни е реваншът срещу ФК Баку, който е много по-важен за шампионите.

„Мачът беше едно надлъгване и се поизнерви в края, но мисля, че запазихме концентрация, успяхме и вкарахме гол, който ни донесе купата. Неприятно е, неговата липса (на Владо Гаджев) ни се отрази в средата на терена, но видяхте, че имаме много футболисти и се надявам да има, кой да го замести и да даде всичко от себе си”, заяви Топчо.

„Днес спрях да се радвам, защото мачът в сряда вече е на вратата. Публиката винаги ни е подкрепяла, дори в трудните моменти не спря. Тяхната подкрепа ни даде сили да завършим битката докрай. Надявам се с новото треньорско ръководство и шефове да направим един успешен сезон. Нивата е доста голяма, надявам се да се предпазим от повече контузии като на Влади Гаджев, да направим добра сработеност между линиите и да изглеждаме добре и да радваме с игра и победи публиката”, допълни Топузаков.

Ето, какво заяви и неговият съотборник и голмайстор в срещата Седрик Бардон:

„Всеки мач е много важен и трябва да го играем на 100 процента. Отборът има добра организация, в Левски има 30 футболиста, които са на отлично ниво и могат да играят във всеки момент. Дано да не е тежка контузията на Гаджев. Дано да му мине бързо. Той е отличен футболист и се надявам да се възстанови бързо. Не съм все още сто на сто, но се надявам с мачовете да подобря представянето си”.