Наставникът на Литекс Станимир Стоилов заяви, че е очаквал далеч по-голяма съпротива от ЦСКА в решителния сблъсък в Ловеч днес. „Оранжевите” се наложиха с минималното 1:0 благодарение на гола на Дока в първата минута на второто полувреме.

„Очаквах по голяма съпротива, но днес доминирахме.Играхме доста добре. Футболистите се постараха да игарят по най-добрия начин. Доминирахме и контролирахме събитията на терена изцяло. Създадохме много голови положения. За жалост победата ни трябваше да бъде по-зиразителна. В крайна сметка съм доволен от завършека на този мач и шампионата. Литекс показа, че играе достойно и за себе си. Спечелихме след дълга серия, в която Литекс нямаше победа над ЦСКА. Днес просто нашият отбор игра добре.”, коментира Стоилов.

Националният селекционер допълни, че в последния мач за сезона ще даде почивка на повечето си титуляри и ще разчита главно на по-малди футболисти, които по-рядко попадат в първия състав.

„Да, част от играчите получават почивка, а малдите ще изиграят последния мач. Ивелин Попов, който се завърна след контузия също ще играе”, заяви Мъри.

Специалистът каза още, че трябва да се объръща по-голямо внимание на футбола, за да не се стига до изстъпления по трибуните, визирайки нахлуването на феновете на ЦСКА.

„Според мен трябва да на първо място да слагаме футбола, за да ги няма тези изстъпления”, завърши Стоилов.