„И аз не знам, да се смея ли, да плача ли. По някое време все едно бях на селски мач. На мач от окръжните групи. Не се даваха топки и такива неща…” – това заяви изпълнителният директор на „железничарите” Иво Тонев след края на столичното дерби между ЦСКА и Локо Сф (1:0).

„Грозен мач. ЦСКА имаха едно-единствено положение. Не ни превъзхождаха. Голът го вкараха без положение. Съдията не ни отсъди и една дузпа. Горе-долу с това загубихме шансовете да играем в Европа. Други си оплитат кошницата, ние нищо не правим. С тази игра съм съгласен, че няма как да впечатлим който и да е европейски мениджър. Не ми е много лесно да говоря в момента. Изпуснахме положения, а ЦСКА особено през второто полувреме бяха жалка работа. Подкрепяме Георги Марков, ние сме колектив, няма проблем, той е опитен играч. Колкото до Пасков – май феновете прекалиха с провокациите към него”, добави Иво Тонев.

„Защо бяха допуснати толкова близо до тунела? Ако бяхме в Германия, щях да ви кажа, че имаме още шансове, но тъй като сме в България – нямаме шансове за бронза” – отсече изпълнителният директор на Локо Сф.