Наставникът на Левски Емил Велев остана много доволен от победата с 1:0 над Славия в мача от поредния кръг в А група. Специалистът призна, че два кръга преди края на първенството „сините” все повече се доближават до титлата.

„Знаехме, че ще е труден мача. Мисля, че се доближаваме до титлата. Тази победа е специално за празника за 24 май и за „сините” привърженици”, каза Велев.

„Трите точки за нас за заслужени. Радвам се за подкрепата на нашата публика. Тя е най-голямата в България, така трябва да бъде, да ни подкрепя, а ние да я радваме”, добави треньорът на Левски.

„Отборът на Славия бе окопан в неговото поле радвам се, че успяхме да отбележим един гол и да спечелим мача”, добави още наставникът на „сините”.

„Много трудно можеше да се играе футбол, бяхме малко сковани през първата част. през втората се преобразихме и заслужено стигнахме до гола. Не сме шампиони, трябват ни шест точки, а ние водим с две.Мисля, че съдията се справи добре с мача”, продължи той.

„Призовавам феновете утре да подкрепят отбора на баскетболния мач срещу Черно море”, каза Велев, който отрече да е чул расистки обиди по време на срещата.

„Бистрон се почувства зле преди началото на мача, решихме да го извадим от групата, с температура не може да се играе. Още преди началото на мача се бяхме разбрали да спрем играта за малко заради жегата, за да се пие вода. Зимата играхме в седем и половина, сега в пък пет, такива абсурди не бива да се допускат”, завърши Емил Велев.