Президентът на Славия Венци Стефанов отхвърли появилите се слухове, че от ръководството на ЦСКА ще платят на „белите”, за да играят за победа срещу Левски този уикенд. В събота „сините” гостуват на Славия в среща от 27-я кръг на А група, а босът на тима от „Овча купел” изрази надеждата си съдията да свири според правилата.

„Предстои дерби, най-старото столично дерби. Виждам, че Левски играе футбол, ще се постараем и ние да играем футбол. И както се казва, нека с футболни средства по-добрият да победи”, сподели пред Гонг Венци Стефанов.

На въпрос, дали очаква някакви суми да постъпят от страна на ЦСКА за двубоя на Славия с Левски, Венци Стефанов бе категоричен: „Това са най-големите простотии, ако сме чакали пари от ЦСКА, отдавна да сме затворили халите. Те ЦСКА за тях си нямат пари… Ами хубаво, ние не сме коментирали пари, ние играем за себе си, ако играем само заради парите на ЦСКА, да сме затворили клуба досега.”

Относно очакванията му за съдията, шефът на Славия каза: „Както виждате и срещу ЦСКА такъв нескопосаник ни сложиха, дано този път съдията съди по правилата.”

„Следващата година ще редуваме само победи. Да, оптимист съм, ако съм песимист, по-хубаво да си сложа край на живота. По въпроса за селекцията се обърнете към Кузмановски. Аз искам да побеждаваме. Хората очакват да вали дъжд, вие за един трансфер говорите.”

„Има си хора в клуба, които се занимават с организацията за мача с Левски. Ако ми намекваш за билетите как ще се продават, ще се продават в последния момент, защото много често феновете на Левски идват с фалшиви билети. Но ако искат ръководството на Левски иска - да закупи 5 хиляди билета, след като са сигурни, че ще има 5 хиляди фена. Но ако ще ги купуват от касите, ще ги продаваме в последния момент. Нека ръководството на Левски закупи 4-5 хиляди, колкото искат. Ако ли не – ще продаваме в последния момент”, заяви относно организацията за билетите Венци Стефанов.