Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обяви пред журналистите, че току що е приключил прегледа на Георги Иванов на ядрено магнитен резонанс. От разговора с д-р Жан Филипов, Боримиров е разбрал, че положението с Гонзо е сериозно.

„Георги Иванов няма да играе две три седмици, което значи, че пропуска и мача с ЦСКА. Той има разкъсани влакна на прасеца на левия крак”, заяви Боримиров.

„Новините не са добри за Левски, а в частност и за Георги Иванов. Все още не съм говорил с Гонзо, чух се съвсем накратко с доктора, който ми каза, какви са резултатите”, сподели още директорът на „сините” от София.

„Един отбор е изграден от 11 футболисти. Лошото е, когато един от големите лидери на Левски го няма, или по-точно няма да вземе участие в мача. Надявам се това още повече да ни сплоти и да дадем максимума от себе си. Мисля, че ако се раздадем, ще спечелим. Колкото и добри да са ми позициите в Германия, хората там не са магьосници. Физиологичното възстановяване на мускула изисква между 17 и 21 дни. Там не са вълшебници, за да го възстановят за една седмица”, продължи Даниел Боримиров.

Спортния директор на „сините” призна, че се надява за мача с ЦСКА на линия да бъдат Христо Йовов и Гошо Петков, но това не е сигурно. Сто процента според Боримиров на терена ще бъде излекувалият се от контузия Юсеф Рабех. Мароканският защитник тренира на пълни обороти с колегите се от няколко дни.