Безспорният вдъхновител на Левски Георги Иванов призна, че контузията, която получи срещу Сливен (1:0) не изглежда да е лека. Нападателят се застрахова, че по-голяма яснота ще има, след като му бъде направен ядрено-магнитен резонанс. Иванов напусна стадион „Георги Аспарухов” с патерици и ортопедичен ботуш.

„Имам някаква контузия, но в момента нищо не е ясно. Първо трябва да минат изследванията и после ще се разбере, как и колко време ще се лекувам. Имам болки, но сега не искам да говоря, защото без да се направи ядрено-магнитен резонанс е глупаво да приказвам. В последните минути на мача почти не играх. Не виждам нещо по-сериозно да се е получило. Дали щях да изляза или не, нямаше значение. Така поне можех да покажа грешките на моите съотборници, къде да прибират, къде да отварят, това е. Преди да се направят изследванията не мога да кажа нищо. Ще направя всичко възможно, за да бъда готов за събота”, заяви Георги Иванов.

Голмайстор номер едно в дербито на България добави още: „Играе ми се, не само срещу ЦСКА, а във всеки мач искам да помогна на Левски. Моята цел е да помагам и да гоним целите, които сме си поставили. Остана ни само първенството. С мен и без мен, на ЦСКА ще им бъде тежко. Мисля, че трябва в този мач всички футболисти да се раздадат. Трябва да покажат, че заслужават мястото си в Левски. Отборът си има треньори, които си вършат работата и те ще показват на футболистите. Ако не мога да играя срещу ЦСКА, няма да стоя на пейката. Ще направя всичко възможно, каквото трябва-инжекции и процедури, за да бъда готов. Ще се опитам да играя в този мач”, завърши голмайсторът на Левски.