Футболистът на Левски Христо Йовов заяви след победата над Ботев с 1:0, че се надява още в следващия мач да се отпуши и да започне да реализира положенията, които създава. Нападателят сподели също така, че може би съдията е трябвало да прекрати мача, заради хвърлените бомбички.

„Можеше по-бързо да решим мача. Случва се, но най-важното е да показваме характер, ако искаме да станем шампиони. Това е един от начините да доказваме, че сме шампионски отбор. Всеки е в такава позиция, че трябва да играе за точки, затова няма да има лесни мачове. Да, не успях да вкарам някои положения. Има такива ситуации, но се надявам да се отпуша още в следващия мач и да успея да вкарам. Разбира се, че 3-4 пропуски са много, не само за мен, а и за който и да е футболист”, сподели Христо Йовов.

„Не мога да прогнозирам, ако бяхме повели с два гола, какво щеше да се получи, но със сигурност мачът щеше да е по-спокоен за нас. Най-важното е, че успяхме да покажем характер”, добави още играчът на сините.

„Според мен съдията трябваше да прекрати мача, за да може феновете и хората, които идват на стадиона да се научат, че това е спорт за забавление. Хубаво е, когато стадионът е пълен и има викове, това е хубаво за футболистите, но трябва да бъде в рамките на нормалното”, завърши Йовов.