Нападателят на Левски Георги Иванов – Гонзо, сподели след победата с 1:0 над Ботев, че решението на съдията да не прекрати мача от 17-я кръг е било правилно, с оглед на това, че много фенове са отишли на стадиона в Пловдив, с очакването да гледат двубой, а не да си тръгнат, преди той все още да е стартирал.

Преди, а и по време на двубоя, паднаха голям брой бомбички, а една такава дори принуди помощника на сините Тони Здравков дори пострада от една такава и дори се принуди да се прибере в съблекалнята.

„Мисля, че Левски контролираше мача до изгонването на Данчо Милиев. До изгонването на Лилчо Арсов се защитавахме, но важното е че отборът ни победи”, сподели Гонзо.

„По принцип, публиката на Ботев е доста темпераментна, така че е напълно нормално. Получи се добра атмосфера от страна на феновете на Ботев и на нашите фенове. Има хора, които бяха дошли на мача и го очакваха с интерес, затова мисля, че съдията подходи по правилния начин”, добави още Георги Иванов.

„Радвам се, че нашият отбор победи. През второто полувреме играхме като колектив, който се защитаваше. Лично аз съм доволен от старанието на всички, но треньорското ръководство ще си даде неговите оценки”, каза още нападателят на Левски.