Старши треньорът на Ботев Костадин Ангелов остана изключително недоволен от съдийството на Станислав Тодоров в мача срещу Левски.

„Всеки мач излизаме за победа. Не сме шматките в А група. Смятам, че ако съдията не бе изгонил Йордан Милиев щеше да бъде по-добре за нас, защото през второто полувреме не се игра футбол и съдията компенсираше само Левски”, коментира наставникът на „канарчетата”.

„Нямаше нужда съдията да ни помага по този начин. Не съумяхме от това, че имахме предимство от човек повече на терена. Според мен нямаше изобщо нарушение на Лилчо Арсов срещу Георги Иванов”, добави треньорът на Ботев.

„Според мен футболистите не бяха уплашени. Надявам се да започнем да побеждаваме и да излезем от опасната зона. Има можещи и неможещи. Сигурен съм, че има и други футболисти като Лилчо Арсов, но е важно да се покажат. Аз не се предавам лесно и съм сигурен, че ще останем в А група. Славчо Тошев не е в групата, защото това е решение на ръководството, тъй като той не е във форма”, завърши Костадин Ангелов.