Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев съобщи единствено за Гонг, че българският нападател е подписал договор с „червените дяволи” за четири години. Агентът на играча даде ексклузивно интервю, единствено за сайта Gong.bg и Дарик радио минути, след като бе парафиран най-гръмкият трансфер в историята на родния футбол.

Емил Данчев говори от лимузината, с която двамата се прибраха към хотела си след дългия ден в Манчестър.

Малко преди 3 часа сутринта българско време, мениджърът на Бербатов се съгласи да сподели първите си впечатления пред Гонг, за което екипът ни изказва искрените си благодарности, както и поздравления за ударния трансфер.

„Единственото нещо, което имам сили да кажа сега е, че вече можем да се зарадваме, както и всички привърженици на футбола. Преди около 30 минути Митко подписа с Манчестър Юнайтед. Много интересни неща мога да разкажа, но не е сега времето, вероятно ще направим пресконференция след завръщането си”, бяха първите думи на Емил Данчев пред Гонг.

„Искам да поставя всички медии на равни начала, но все пак ще кажа, че договорът е за четири години”, добави мениджърът. „Аз бих казал, че Митко не е щастлив, а много щастлив.”

„Днес събитията се развиваха с главоломна бързина, като за последен ден. Но не бих искал да коментирам повече, а и честна дума нямам сили. Нека тази вечер да си починем от утре ще има повече подробности. Просто трябва сега да се поздравим за един български успех, защото това е успех за България”, завърши Емил Данчев.