Ден след безобразното начало на Левски в А група, наставникът на „сините” Велислав Вуцов даде рецепта за успеха в сряда. Спете спокойно деца. Вили ще мотивира и концентрира момчетата. Друго на тях не им трябва. Може и да медитират преди срещата с онези от БАТЕ.

Участникът на четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА от сезон 2005-2006 година, сега вече е в ролята на тотален аутсайдер срещу БАТЕ. Такъв е животът. Или поне така мисли треньорът на Левски.

Ако преди две години Константин Баждеков говореше след жребия за Лигата с представителите на БАТЕ Борисов, на „Герена” вече щяха да приемат проектите за нови терени, общежития и други екстри. Просто 6,6 милиона евро щяха да са в касата. Днес възможностите на отбора изглежда са други.

Въпреки че от последното изказване на Вуцов лъха песимизъм, Левски не бива да бъде отписван. Противникът е от Беларус. Казва се БАТЕ Борисов. „Сините” могат да елиминират този отбор, но ако играят футбол. Ако мислят за топката, а не за проклетата концентрация и мотивация. Само с тези два „компонента” от играта Левски ще направи една голяма излагация.

От днес футболните фенове в България имат нова цел в живота. Във вторник на Летище София кацат извънземните от БАТЕ Борисов. Идат, идат, я ги виж! Колосите от Борисов, които взеха страха на Вили Вуцов ще ни дойдат на крака. Е, сега поне няма да ги мислим ловците на автографи. Тяхната е лесна.

Вили Вуцов явно е притеснен от огромното напрежение. Когато си в Левски, трябва да го носиш на гърба си. В този клуб без напрежение не става. Който може го носи, който не може го носят.

Левски е в бясна паника, а съвсем скоро може да е в Шампионската лига. Или пък не?