Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не скри разочарованието си от загубата с Локомотив Сф, като едновременно с това разкри, че отборът се нуждае от нови попълнения. Столичните железничари се наложиха с 1:0 над сините в среща от 28-я кръг на А група.

„Първо, разочароващ резултат. Като не вкарваш гол – ти вкарват. Една атака имаха и вкараха. Направихме доста пропуски, при това фрапантни. Вижда се, че все още ни липсва класата. Трябват ни по-класни футболисти при завършващата фаза, където е трудно за отбелязване. Но имаше и някои смешни ситуации, които както се казва и едно дете би вкарало. Загубихме срещу противник, който с нищо не ни превъзхождаше”, сподели след края на мача Станимир Стоилов.

„В момента ни липсва класата и играчите, които да направят разликата. В днешния мач, нападателите играха доста слабо. Тези футболисти, които днес играха трябва да си подобрят значително ролята или да не са титуляри в Левски. Притеснява ме единствено това, че не можем да реализираме. 5-6 чисти положения и да не можеш да ги реализираш е липса на класа”, добави наставникът на Левски.

„Тасевски се представи добре. Имаше много по-слаби от него, а като погледна пейката – 17-18-годишни момчета. Трябва да се вземат нови футболисти, когато се разделяш с доста класни играчи е нормално да добавиш доста. Жеан Карлос и Сърмов са контузени и като ги няма 3-4-ма става прекалено много за един отбор”, каза още Стоилов.

По повод караниците между играчите на терена, наставникът заяви: „Голямото желание да се победи води до това. Има играчи, които по-трудно се примиряват със загубата. Нормално е да искаш да победиш.”