Видима Раковски победи Берое с 3:1 в мач от 28-мия кръг на А група. Победата на тима от Севлиево обаче е пирова, тъй като още след миналия кръг Видима официално отпадна от елитната група.

Резултатът в срещата бе открит още в 3-тата минута. Грешка в отбраната на Берое позволи на Писаров да се освободи и с хубав прехвърлящ удар да вкара за 1:0.

В 36-тата минута гостите от Стара Загора успяха да изрявнят чрез гол на Атанасов. Златинов стреля добре, Абдиков отрази, но Атанасов се възползва от отбитата топка и със силен диагонален удар възстанови статуквото.

В 54-тата минута Зеленков отново изведе Видима напред в резултата. След пряк свободен удар и рикошет именно той се оказа най-съобразителен и отбеляза във вратата на Колев.

Крайният резултат оформи Хазуров в 85-тата минута. Нападателят тръгна от центъра, надбяга защитник, но се забави и бе фаулиран. Реферът Ахмед Ахмед отсъди дузпа, която самият Хазуров вкара.

В класирането Видима изпревари Марек и зае предпоследното място, което обаче е без значение за тима от Севлиево. До края на шампионата пък Берое ще се бори за своето оцеляване в А група. Тимът на Илиан Илиев води с 5 точки на Беласица, който е последният отбор в опасната зона.