В мач от 22-я кръг на А група Левски победи с класическото 3:0 Спартак Варна, като бразилците Жеан Карлос, Зе Соарес и Жоазиньо направиха много добро впечатление.

Гостите изненадващо първи имаха възможността да отбележат гол във вратата на Левски, но Мирчев се засуети и топката му бе отнета.

В 7-та минута Димитров отправи силен удар по диагонала, но топката излезе в аут.

В 18-та минута Мирослав Иванов изпълни отлично пряк свободен удар, който не остави никакви шансове на вратаря Станев и резултатът стана 1:0.

Пет минути по-късно последва центриране в наказателното поле на Спартак, където Карлос засече топката с глава, но тя излезе в аут.

В 29-та минута Зе Соарес чукна топката между двама футболисти на Спартак, след което Миланов центрира и Карлос засече топката в мрежата на гостите за 2:0.

В 41-та минута Мирослав Иванов отправи силен удар от пряк свободен удар, но Станев улови топката.

Три минути по-късно последва страхотна атака на сините отдясно. Зе Соарес подаде с гърди на Миланов, който му върна топката. Соарес чукна кълбото към Карлос, който излезе сам срещу Станев, но вратарят на Спартак успя да се намеси и предотврати поредната опасност.

В 47-та минута Томашич подаде на Зе Соарес, който центрира в наказателното и Жеан Карлос с левия крак прати топката за трети път в мрежата на Спартак Варна.

В 64-та минута Жоазиньо стреля опасно от пряк свободен удар, но Станев се намеси и улови топката.

Две минути по-късно Иванов подаде на Жоазиньо, който центрира в наказателното поле на Спартак, където Кръстовчев отправи удар с глава, но Станев улови без проблеми.

В 67-та минута Карлос овладя дълго подаване и бе в изгодна позиция, но се засуети и изгуби топката.

В 70-та минута Жоазиньо подаде на Кръстовчев, който остави топката за Карлос и той стреля, но кълбото излезе в аут.

Пет минути по-късно Карлос се откъсна сам срещу Станев, но направи невероятен пропуск и стражът на Спартак за пореден път спаси вратата си от сигурен гол.

В 87-та минута Карлос стреля силно отдалеч, но Станев улови без проблеми.

В даденото от съдията продължение спартаклии имаха възможност да отбележат своето почетно попадение в мача, но Георги Петков се намеси блестящо.