В мач от 18-я кръг на А група Черно море победи Славия с 1:0 и по този начин „моряците” нанесоха първа загуба на „белите” от началото на пролетния дял на шампионата.

Още във втората минута Алекс центрира в наказателното поле на Славия от фаул, а топката бе засечена от Домакинов, но Господинов изби топката. Минута по-късно Моке шутира опасно, но защитник на Славия изчисти топката от гол линията.

В 19-та минута след силен далечен удар на Керчев и топката срещна напречната греда на вратата на Колев.

Две минути по-късно Моке бе изведен сам срещу Господинов, но се засуети и вратарят на Славия улови топката.

В 31-та минута Рикардо центрира топката в наказателното поле на Славия, където Алекс засече топката с глава и Господинов се отличи с чудесна намеса и изби топката.

Шест минути по-късно Томаш напредна в половината на Славия и шутира силно, но Господинов в последния момент изби топката в корнер.

В 45-та минута Рикардо центрира в наказателното поле, но топката бе закована от Господинов на гол линията.

В 54-та минута Алекс изведе Моке зад отбраната на Славия, но нападателят е в положение на засада. Четири минути по-късно извеждащо подаване към Моке, но той не успя да стигне до топката.

В 63-та минута Колев напусна наказателното поле, за да пресрещне Коприваров, който стреля и топката се удари в ръцете на вратаря на Черно море и Антон Генов му показа директен червен картон.

В трета минута на добавеното време от съдията Антон Генов Алекс със задна ножица прати топката в наказателното поле на Славия, където Стоянов стреля, но Господинов изби топката, но Тодор Колев при добавката отбеляза победния в мача.