Шефът на фенклуба на Левски Владимир Владимиров – Гугутката разпрати до медиите декларация, изпълнена с обидни квалификации и нецензурни словосъчетания. В изявлението се засягат последните скандални събития в българския футбол, както и обвиненията към клуба.

Екипът на Гонг не взема отношение по написаното, като само представяме на вниманието ви текстът, който бе изпратен до редакцията на Гонг, без редакторска намеса:

Мислехме, че за всеки интелигентен човек, маската на демагогията падна някъде през месец май 2012 година, когато тогавашният треньор на Септемврийско знаме, Тройчо Младенов - Анцуга, след мача с Разград, си призна, че цялата история с "Директивата", е била хитър план, за да се окаже психологически и медиен натиск върху Левски, с цел напрежение и изкарване от равновесие, и че в крайна сметка няма никаква директива, всичко е една постановка, но резултатът от цялата тотална анти война срещу Левски, беше успешен - "недържавните" отбори на ЦДНА и Разград си оспорваха титлата, а "отборът на всички власти" - Левски, за пореден сезон остана без титла и купа.

Искаме да попитане скопените и мозъчно банкрутирали червени шумкари, защо Левски, "отрочето и галеничето" на ГЕРБ, през цялото управление на ГЕРБ, няма нито една спечелена титла, нито една спечелена купа, а до онзи ден, дори нямаше и класиране на полуфинал за купата на България?

Тази отровна психо-война, бе започната от един добре заплатен мустакат агент на Държавна сигурност, подвизаващ се като журналист, по-известен като агент Ставрий или ГА, смачкано от омраза и комплекси същество, което буди смях и искрено съжаление у всеки нормален и разсъждаващ човек с мозък, вместо разхлопана петолъчка в главата. Като добре школован комунистически кадър, владеейки до съвършенство изкуството и методите на пропагандата и манипулацията, той и тези около него, създадоха този мит, разработиха го и го вкараха в действие. Водени от принципа, че "Една лъжа повторена 100 пъти, става истина". И тъй като вече 3 години не могат да успеят да уцелят "сигурният държавен шампион - Левски", продължават още по-настървени, още по-агресивни и още по-слюноотделящи в червената си омраза. А смисълът на цялото занятие е именно този, който ни каза и Тройчо Торпедото - Левски да бъде подложен на унищожително напрежение, всяко отсъждане в полза на Левски, дори най-безобидните, да бъдат настървено нападани и коментирани, да се настрои всичко живо срещу Левски и в крайна сметка Левски да не успее в борбата си...

Подкрепят ги сервилно и всякаква шайка бездарни, бесни селяци със завършен 8 клас, от типа на някой си Дихонов и разбира се на д-р Кюрда Стоичков, чието истинско лице (той лице няма, всичко е г*з) лъсна и го видяхме в оригиналното му поприще, на обслужваща проститутка на повикване покрай изборите.

Натискът върху Левски и съдийската комисия никога не е бил по-огромен и по-абсурден. Искаме да попитаме къде по света се е случвало 2 (двама) съдии да бъдат изхвърлени от футбола 30 минути след като мачът, който са свирили, е завършил? В коя държава изгонваш от футбола съдия, без да си прегледал записите от мача, без да си го разпитал или да си получил контестация от засегнатата страна? Комисията много любопитно, е изключително експедитивна, когато д-р Кюрда Стоичков нададе вой. И все когато е замесен Левски. То не е лишаване от домакинство, гонене на съдии от футбола, наказване на играчи по видеозапис. Върхът беше, че гониш съдията от футбола за показаните червени картони срещу Локомотив София, но наказваш същите тези играчи с лишаване от състезателни права за червените им картони, като играчът на Левски дори го наказваш и за 2 мача. Т.е това не показва ли, че съдията е бил прав? Каква шизофрения?

Свикнали сме всяка година Левски да е служебният шампион, да е купил първенството, съдиите, мачовете и правителството да му е уредило всичко, питаме, но отговор не чакаме, защо Левски не е шампион 3 години при управлението на "най-големите" си бащици от ГЕРБ? И както е тръгнало и при служебното правителство може да не е. Защо сигурният, купил титлата шампион Левски се издъни и загуби решаващи точки срещу "сините" треньори Мъри и Гонзо, които според теорията на комунистическата, червена демагогия, са поставени пионки на Директивата? Защо не взе победите срещу Монтана, Черно Море и Гоце Делчев, с които си подпечатваше титлата, а трябва да разчита на мачове срещу ЦДНА Септемврийско знаме и директен двубой с Разград? Не им ли е притеснено на тези, заложили милионите в азиатските къщи за "сигурният" шампион Левски, да играят такава опасна игра? Или те са фенове на адреналина, може би, според теоретиците на практическия комунизъм, властващи из журналистиката...

След всеки мач на Левски излиза някой световно-неизвестен бесен селяк, който има своите 3-минути слава, за да обвини империализма, директивата и вселенските сили, за загубата си от Левски. Във футбола наистина има рядко глупави и ограничени създания. Задължителни са и приказките "Като излезете в Европа - всичко лъсва". Лъсва това, че Левски е най-успешният български отбор в последните 23 години. Когато Левски игра 1/4 финал в УЕФА и в групите на Шампионската лига и името му стоеше на първите страници на спортните вестници в страната и чужбина, невзрачни мишоци като вас звъняха на роднини в София, за да им намерят билети, за да видят на живо Роналдиньо и Мауриньо и цъкаха с език, докато слушаха химна на ШЛ на стадион "Васил Левски".

Войната срещу Левски ще се води докрай и сме сигурни, че ще става още по-гнусна и мръсна. Пропагандата е отвратително и античовешко действие, което обаче отлично вирее из нашите среди. И докато всеки пряк свободен удар на Левски ще бъде подлаган на унищожителен анализ от всякакъв род марионетки, отстрани, в ролята на изстрадала Геновева, едни други тимчета ще преминават тихомълком, покрай капките, към техните си цели. Защо срещу Лудогорец няма нито една свирена дузпа, откакто са в А група? Това срещали ли сте го някъде в статия или от устата на някой бостанджийски пазач като Дихонов? Защо никой не се занимава със "спектаклите" на ЦДНА Септемврийско знаме? Ще бъде ли някога наказан Бандаловски по запис след мача, като Карвальо, затова че всеки мач е за минимум 2 червени картона. Левски хвърля факли срещу публиката в Пловдив, наказват го с лишаване от домакинство. ЦДНА хвърля факли срещу публиката кръг по-късно, не ги наказват. Невероятно е това "синьо БФС"... А някой ще има ли доблест да изгледа и коментира отново първите 20 минути от мача на Левски във Варна и с ръка на сърцето да каже колко точно пъти за тези 15 минути, играчи на Черно море влизаха на чупещи крак балтии в краката на сини футболисти? Без наказание, разбира се. А кристалната дузпа на Жоао Силва в 94-а минута? А за кристално-чистия отмененият гол на Йовов срещу Литекс днес? За него нищо не чухме, само полюциите на Кюрда и Дихонов.

Смешни сте, комплексирани сте, жалки сте... Продължавайте с директивата, Левски все някой път ще стане шампион, и вие ще познаете! Но Левски, всъщност, е шампион всяка година. Шампион в това, да кара невзрачни и безполезни боклуци като вас да гният в собствената си повърня от отрова. Раждате и бълвате само омраза и ще получите такава. Който търси - намира, казва една българска поговорка.

Директивата е ясна, бой, еб*** и София да ви е тясна!