Португалският футболист на Берое Давид Каядо Диас, който пропусна първия етап от подготовката на старозагорци в Смолян заради контузия заяви, че се надява отборът да бъде по-силен през предстоящия нов сезон в А група.

„Имах контузия, заради която пропуснах първия етап от подготовката на отбора. Сега обаче, се чувствам добре. Тренирам здраво всеки ден и давам максимума от себе си, за да наваксам с подготовката“, сподели Каядо.

„Напълно съм готов за лагера в Словения. Вече изцяло съм концентриран върху тренировките на отбора и се надявам с всеки изминал ден да подобрявам формата си“, продължи португалецът.

„Моите амбиции са да се представя добре през предстоящия сезон. Вярвам, че Берое ще бъде по-силен и ще се представим по-добре“, добави футболистът на беройци.

„Надявам се, че верните фенове на Берое ще продължат да подкрепят отбора, както през изминалия сезон, защото ние имаме нужда от тяхната подкрепа. Във всеки един мач привържениците ни оказаха невероятна подкрепа и се надявам това да продължи и занапред“, каза още Давид Каядо Диас.