Мобилна СЛУШАЙ LIVE SCORE КОМЕНТАР ИНТЕРВЮ ЖЪЛТО В СНИМКИ АУДИО ВИДЕО ДИРЕКТНО ФОРУМ ВСИЧКИ

СНИМКИ: Мераклиите за школата на Лудогорец задръстиха пътя към Търговище

Радка Минчева /  16 юни 2012 12:55 Размер на шрифта: T- | T | T+
СНИМКИ: Мераклиите за школата на Лудогорец задръстиха пътя към Търговище
© Gong.bg, Радка Минчева

Три реда автомобили в колони над половин километър се подредиха на изхода от Разград към Търговище тази сутрин и забавят движението в района.

Причината за това е, че на един от терените на Детско-юношеската школа на Лудогорец, която се намира непосредствено до пътя, днес се провежда вторият кастинг за възпитаници на шампионската школа.

„Още не сме преброили колко са кандидатите, но май са повече от първия кастинг преди седмица, когато бяха 153-ма”, обяви шефът на школата Ивайло Котев. По думите му няма лимит на броя момчета, които ще бъдат приети в школата, „важното е да са добри футболисти”, каза още той.

Препълнена бе и трибуната на игрището, на което се провежда изпитът, освен родителите на кандидат-възпитаниците на лудогорската школа, и местни фенове гледаха с интерес как се справят мераклиите да се подготвят в Лудогорец.

По номерата на автомобилите, подредени по шосето към Търговище, личи, че кандидатите са от София, Плевен, Велико Търново, Смолян, Добрич, Силистра, Варна и други близки и далечни български градове.

Кастингът е за момчета, родени между 1995 и 1999 г., имената на одобрените и от двете препитвания ще бъдат обявени на сайта на Лудогорец до края на юни.

Докато се провежда кастинга, не спира и изграждането на базата, в съседните на изпитния терен работници извършват довършителни работи, откриването на съоръженията е насрочено за идния четвъртък, лентата ще пререже премиерът Бойко Борисов.

  |   Принтирай Принтирай   |   Изпрати Изпрати
19.04 / 16:15
Локо Пд
- : -
Ботев Пд
 
19.04 / 17:00
Пирин ГД
- : -
Локо Сф
 
21.04 / 16:00
Левски
- : -
ЦСКА
 
FT
Нефтохимик
0:3
Славия
 
FT
Любимец
0:4
Черноморец
 
FT
Черно море
1:1
Литекс

Горещи оферти

Реклама