Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков заяви след загубата от Лудогорец с 0:1, че е искал да се получи равностоен мач, но за съжаление това не се е случило заради намесата нa съдията Георги Кабаков. Велков добави, че от тима на Лудогорец са търсили негови играчи преди мача.

„Много исках да стане равностоен мач. Но Лудогорец е много качествен отбор. Имат един Емил Гъргоров, който е много добър футболист, но те разполагат и с още едни хора, които по принцип не трябва да се забелязват, но това не се получи. Това е недостойно. Господин Кабаков, ни остави с човек по-малко при резултат 0:1 и по този начин намали значително шансовете ни“, каза непосредствено след мача Велков.

„Това бе безобидно нарушение в сравнение с останалите извършени, не мисля, че беше за червен картон“, коментира Велков ситуацията, при която Сашо Младенов бе изгонен.

„Лудогорец да не говорят за подкрепа, а да погледнат интересът си към съдията и към моите играчи преди срещата. Достатъчно е да знаем за това, че са потърсили един наш играч“, продължи Велков.

„Ще се успокоя, че отборът остава в А група, когато всичко свърши. Не правя никакви планове“, завърши Велков.