Треньорът на Лудогорец Разград Ивайло Петев заяви след победата с 1:0 над Локомотив София като гост на стадион Българска армия, където домакинстваха железничарите, че целта на отбора му е да играе добре и да побеждава, въпреки че новаците в А група успяха да се доближат на само две точки от първия ЦСКА.

„Доволен съм от трите точки, не съм доволен от пропуснатите за пореден път положения. През целия мач владеехме инициативата и бяхме много по-добри от противника, но не успяхме да вкараме втори гол и да затворим мача“.

На въпрос дали от Локомотив София не са получили „подкрепа“ от ЦСКА в този мач, наставникът на Лудогорец заяви: „Вие всички знаете, може би този въпрос е излишен.“

„Не съм доволен от пропуските, доволен съм от начина, по който играхме“, добави Петев и каза, че едва ли тревата на стадион Българска армия случайно е била оставена висока, тъй като не е тайна, че това пречи на стила на игра на разградчани.

„Във всеки мач играем за победа и открито, не се надлъгваме с никой. Вече какво ще се случи до края на шампионата - ще видим“, заяви още Ивайло Петев.