Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев похвали футболистите на тима след минималния успех над ЦСКА във вечното дерби. Шефът на „сините“ заяви, че този път играчите на тима са показали характер.

„Като ръководител не ми е първата победа, но е първата като ръководител на Левски. Имаме мач срещу Локомотив Пловдив, а те са много добър отбор. При положение, че допуснахме леки загуби в някои мачове, е редно да се реваншираме с победи до края“, коментира Тонев.

„Ще работим, така че Левски да бъде най-добрият клуб в България. Много добре знам как ще изглежда Левски през следващия сезон. Тази победа е и за Георги Иванов. Той е човек, който изключително честен човек, който безумно обича Левски“, сподели още босът на „сините“.

„Решението за завишените премии е лично мое. Футболистите показаха характер, при положение, че не бяхме в лека ситуация преди мача. Ясен Петров се справя отлично. За много неща ме е яд, но предпочитам да ги запазя за себе си. Най важното е да се работи правилно, да има добра структура в Левски и това ще се случи. Благодаря за подкрепата на феновете в трудните моменти“, каза още Тонев.